Unable to do... Anything!

Post your woes here and we will do our best to sort them out

Moderator: Admins

Post Reply
clx
Posts: 5
Joined: Mon May 24, 2010 6:58 pm

Unable to do... Anything!

Post by clx » Mon May 24, 2010 7:03 pm

Hi, i have been playing for 2 days now but the strangest thing just happened to me.
When loading up a game when a player had taken his turn, i was unable to select any of my units (let alone move/order). Red capture squares appeared on the floor dispite it being an elimination match, and i could no longer type in any of the chats, all i was getting was very light grey squares occasional.

All i could do was watch previous rounds and click to go for the next round.


Anyone else had this before? any suggestions please?
User avatar
VexingVision
Posts: 98
Joined: Wed Apr 28, 2010 8:28 am
Location: Dublin, Ireland
Contact:

Re: Unable to do... Anything!

Post by VexingVision » Mon May 24, 2010 11:01 pm

Try to restart the client and then reload the game - this usually seems to fix these issues.
Post Reply