Issue: (maybe) Cant screenshot using Printscreen key

Bug reports and technical support for Frozen Cortex.

Moderator: Admins

Post Reply
PREC0GNITIVE
Posts: 6
Joined: Fri Dec 06, 2013 4:40 am

Issue: (maybe) Cant screenshot using Printscreen key

Post by PREC0GNITIVE » Fri Dec 06, 2013 6:01 am

-IS this an operating system issue or a game issue? Close if OS-

Desc. Can not use "Print Screen" to take screenshots

Operating environment: WIndows 7 Ultimate

Steps to Reproduce:
1) Run FE
2) Sign into server (account)
3) Press Print Screen
4) Paste clipboard anywhere (e.g paint)

Expected Behavior:
Frame from game is copied to clipboard

Actual Behavior:
Only part of game that is copied is a little black box: Image (top left corner)
Also I looked for a folder in the install directory in case it was auto-pasting there but found none

Impact: Minor, just hard to show bugs :)

Additional Information:

System:
CPU: AMD A6-3670 APu (Quadcore) 2.70GHZ
RAM: 8GB
GPU:Nvidea GTX580 3GB

Application State:
Fullscreen: Yes
Resolution: 1280x720 (16:9)
Quality: High
User avatar
Jimmeh
Forum Wrangler
Posts: 160
Joined: Wed Apr 11, 2007 5:09 pm
Location: Oxford

Re: Issue: (maybe) Cant screenshot using Printscreen key

Post by Jimmeh » Fri Dec 06, 2013 3:05 pm

There's nothing specifically in the game that would block print screen from working and indeed it works correctly on our machines. It could be a driver issue.

Alternatively the free version of FRAPS should work quite well for screenshots.
Post Reply